A doua săptămână a școlii de vară

iulie 17th, 2017   •   no comments   
A doua săptămână a școlii de vară

Alte zile lungi și pline de vară, cu activități frumoase, jucăușe, interesante, creative, de mișcare. Combinația perfectă pentru vacanța mare. Sper să aveți răbdare să vedeți toate fotografiile, merită fiecare secundă. În aceste zile ne-au trecut pragul câțiva oameni deosebiți, de la care învățăm și cu care ne simțim bine. Doamna Mihaela Ritter-Subota, veselă și pusă pe joacă mereu, plină de idei, mare iubitoare de apă, de pufarin, de pufuleți, de mici creații simple și ușor de realizat. Știe să îmbine momentele de respiro atât de apreciate de copii cu momentele de activitate…iar activitățile ei sunt atat de distractive! Deși a avut grupul cel mai numeros din această vacanță, cu vârste foarte diferite, Mihaela i-a abordat în stilul ei simplu, inteligent, practic și plin de umor.

Doamna Adriana Tudor de la Danyflor, însoțită de cățelușa Gala. Multă răbdare i-a trebuit Adrianei, multe recompense pentru grupul nostru de copii, dar a reușit cu brio să ne transmită informație pe viu despre îngrijirea unui cățel.

Raul și Alex, instructorii noștri de parkour, așteptați de copii, calmi, veseli și inventivi. Cu adevărat implicați în proiectul nostru, au venit de câte ori a fost nevoie, am mers împreună la cumpărături de bârne în Dedeman, au descărcat paleți și au mare grijă de siguranța copiilor.

Nu în ultimul rând, căpitanul Iani Iuhasz, pilot la Wizzair, care le-a vorbit copiilor despre profesia sa și a răspuns tuturor întrebărilor… chiar dacă s-au repetat, chiar dacă au fost naive (de genul „poți deschide geamul în zbor”?) …

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.