Despre „Școala de Vară 2018”

ȘCOALA DE VARĂ 2018
Trăiește vacanța copilăriei împreună cu CASA ÎNSORITĂ!

Pentru copii între 6 și 13 ani

Perioada: 18 iunie – 31 august
Locație: Pădurea Verde, în curtea Liceului Silvic
Program: de luni până vineri între orele 08:00 – 18:00

CUVÂNT INTRODUCTIV
Cum planificarea înseamnă ordine, dișciplină şi siguranţă, fiecare dintre noi pregătim deja cea mai bună variantă de petrecere a timpului liber a copilului nostru din perioada de vară.
Un timp în care copilul să simtă că este vacanţă, în care spaţiul să îi ofere siguranţă, confort, posibilitate de explorare a naturii, în care activităţile amuzante şi educative sunt gândite să îi stimuleze emoţiile pozitive, iar trainerii să fie plini de pasiune, îl veţi găsi la noi, la Casa Însorită.
Casa Însorită, aflată la a cincea ediţie a Şcolii de vară, foloseşte experienţa dobândită pentru a aduna laolaltă şi în această vară oameni şi experienţe care să ne bucure, să contribuie la dezvoltarea armonioasă a copiilor noştri, la calitatea vieţii fiecăruia dintre noi, la întărirea unor valori de bază ale unei comunităţi sănătoase.
Pasiunea, seriozitatea, consecvenţa şi încrederea în proiect, au făcut ca numărul de beneficiari să crească de la un an la altul, anul trecut ajungând la 20 de copii/zi, iar cu organizarea logistică din acest an, avem portile deschise pentru 40 de copii/zi. Experienţa fiecărui an a contribuit la o mai bună întelegere a nevoilor părinţilor şi a copiilor, la o mai bună organizare şi implementare a activităţilor, care sperăm să ne aducă şi în această vară, satisfacţii tuturor.

LOCAŢIE
Locaţia în care se vor desfăşura activităţile este Vila Postolache şi spaţiul verde și generos din incinta Liceului Silvic Timişoara, situat lângă pădurea verde, o oază de linişte, verdeaţă şi oxigen care ne ţine în zona de confort în zilele toride de vară şi ne permite să trăim autentic vacanţa copilăriei.

CUI NE ADRESĂM ?

PERIOADA

CE NE PROPUNEM SĂ FACEM ?

ACTIVITĂŢI GENERALE:

ACTIVITĂŢI SPECIFICE (cu traineri specializaţi)

COSTURI:

CE ESTE INCLUS ÎN PREŢ:

Informații și înscrieri la:
tel: 0760241115
e-mail: casainsorita2018@gmail.com