Imagini din săptămâna 21 – 27 august 2017

august 29th, 2017   •   no comments   
Imagini din săptămâna 21 – 27 august 2017

Un început de săptămână în care am învățat cu toții multe, multe lucruri. Cel mai important a fost că am „crescut” în aceste două zile, că am găsit toleranță, înțelepciune, umor și bunătate față de copii în grupul de părinți, că am comunicat cu oameni echilibrați și că am agreat soluții pline de înțelegere.

„Tradiționala” vizită a fost la Radio și la Televiziunea Timișoara. Am fost primiți cu o căldură deosebită de doamna Adriana Mărăscu Dolcianu și de domnul Constantin Mărăscu. Vizită excelentă, în care am văzut cu ochii noștri studiourile de radio și de televiziune, unii dintre copii au intrat în direct la radio, în timpul emisiunii de dimineață, am învățat câte un pic despre munca din radio și din televiziune, ce înseamnă să fii reporter, redactor,realizator, ne-am văzut pe ecran, am citit de pe prompter…

Am încheiat săptămâna cu activități interesante, educative si super apreciate! Acestea ar fi: de-a v-ați ascunselea cu cutia de conserve – un joc care a prins pe toată lumea, mici și mari! o simpla cutie de conserve a generat mult entuziasm, voie buna și a crescut pofta pentru micul dejun; jocul „Ţările” ne-a învățat importanța atenției la stabilirea regulilor, răbdare și puțină geografie; pictura pe tricou, extaz general, pozele spun totul! ; concurs de atenție – căutarea celor 10 embleme; cum ne purtăm unii cu alții și efectul comportamentului nostru asupra altora – o activitate care a generat discuții interesante cu efect pozitiv pe termen lung; rugby – un joc frumos și interesant – am aflat putină istorie a jocului, reguli și putina practica. Bineînțeles, pauzele cu trambulină, biciclete, mașinuțe nu au lipsit.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.