Prima săptămână a școlii de vară 2017

iulie 10th, 2017   •   no comments   
Prima săptămână a școlii de vară 2017

Am început  ediția a  patra a a școlii noastre de vară; zile minunate, cu foarte multă creativitate.  Jocuri  libere (ca întotdeauna, la mare căutare, dovadă că-și doresc să aibă activități nestructurate), construirea unor corturi din frunze și crengi (ideea copiilor), ghemul prieteniei, coroana Casei însorite (cu capul în nori), baloanele de spumă ale bucuriei, pictură pe conuri de brad, trambulină, biciclete, pregătirea obstacolelor pentru parkour. Foarte ușoară integrarea copiilor noi.

Am avut parte și de picnic la Muzeul Satului. Tot acolo, am lansat păsări de hârtie, construite de dimineaţa, după care ne-am jucat printre case.

Încă din prima săptămână au intrat în scenă zumba kids și talentatul Claudiu Gutu, colaboratorul nostru îndrăgit, care nu mai are nevoie de prezentare. El a fost cel care a topit, din nou, toate inimile.

Şi, nu în cele din urmă, dacă e vară, e despre soare, apă, jocuri, înghețată, vacanță, aer liber, prietenie. Am sărbătorit ziua lui Lukas, un pasionat entomolog. Noi aventuri ne așteaptă săptămâna viitoare. Ne-am luat rămas bun de la doamna Alina Gheran, căreia îî mulțumim pentru energie, creativitate și pasiune, dorindu-i vacanță plăcută!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.