Programe 2017

Și pe timpul vacanței mari  2017, vom deschide porțile Școlii de vară “Casa Însorită“. E un proiect aflat la a patra sa ediție. Anul acesta, vom oferi un program de vacanță unui număr de 20 de copii/zi. Ne-am gândit la multă joacă în aer liber, aqua-zumba, lecții de chitară (opțional), pictură, activități de creație, mese sănătoase și proaspete, dans,  biciclete și trotinete, parkour, atelier de inteligență emoțională, circ (jonglerie și acrobație), multe sărituri, experimente științifice, întâlniri pentru prezentare a mai multor  profesii, activități în colaborare cu adăpostul de animale Danyflor,  ieșiri la piscină, râsete și câte altele.

Echipa noastră este entuziastă, tânără, dar și experimentată, și abia așteaptă să pornească în vacanță împreună cu cei 20 de copii…

Download formularul de înscriere (format .docs) sau format .pdf.

LOCAȚIE: COLEGIUL SILVIC “CASA VERDE“, LÂNGĂ PĂDUREA VERDE (VEZI HARTA+TRASEUL AUTOBUZULUI RATT, A46, DIN PIAȚA BADEA CÂRȚAN PÂNĂ LA MUZEUL SATULUI și M35 (de la Bastion, ce duce la Giarmata Vii, cu oprire în Al. Pădurea Verde, după linia de tren)

PROGRAM ZILNIC, DE LUNI PÂNĂ VINERI, ÎNTRE ORELE 08:30-17:00, ÎN LUNILE IULIE ȘI AUGUST

ACTIVITĂȚI INCLUSE: JOCURI ÎN AER LIBER, SUPRAVEGHERE CU PERSONAL CALIFICAT, ZUMBA PENTRU COPII, DANS, MUZICĂ, PICTURĂ, ORIENTARE TURISTICĂ, ACTIVITĂȚI DE CREAȚIE ȘI MANUALE, SĂ MÂNCĂM SĂNĂTOS. PROGRAMUL CUPRINDE DOUĂ GUSTĂRI ȘI MASA DE PRÂNZ ETC.

LA CERERE, ORGANIZĂM CURS DE INIȚIERE ÎN KARATE, LECȚII DE CHITARĂ, INIȚIERE ÎN ARTA FOTOGRAFICĂ, NEINCLUSE ÎN PACHETELE DE BAZĂ.

DESCHIDEREA PROGRAMULUI: 3  IULIE 2016, ORA 08:30

LISTA DE PREȚURI ȘCOALA DE VARĂ “CASA ÎNSORITĂ“2017

  1. Pentru cei care doresc să vină o săptămână: 400 lei/copil
  2. Pentru cei care doresc să vină o lună întreagă:
  • Program 8:30-13:00, fără masa de prânz:      800 lei/copil
  • Program 8:30-14:00, cu masa de prânz:     1,000 lei/copil
  • Program 8:30-17:00, cu 3 mese incluse:    1,200 lei/copil

Dacă se înscriu frați, se acordă o reducere de 10% pentru al doilea copil.

Prețurile din acest an nu mai sunt subvenționate.