Programe 2014

Pe timpul vacanței mari 2014, vom deschide porțile Școlii de vară “Casa Însorită“. E un proiect vechi, care a așteptat mai mulți ani să se materializeze. Anul acesta, cu ajutorul partenerilor noștri, vom oferi un program de vacanță unui număr de 20 de copii provedind din familii monoparentale. Ne-am gândit la multă joacă în aer liber, zumba, yoga pentru copii, lecții de muzică, de pictură, explorarea spațiului cosmic, ore de nutriție, activități manuale, lecții de magie, mese sănătoase și proaspete, lecții distractive de limba engleză/franceză multe sărituri, râsete și câte altele.

Echipa noastră este entuziastă, tânără, pricepută și abia așteaptă să pornească în vacanță împreună cu cei 20 de școlari…

Tot peste vară vom preda scrisul și cititul pentru 2 frați provenind dintr-o familie numeroasă, copii care nu merg la școală…

Vor urma apoi, la toamnă, înscrierea la școală a celor 2 frați, găsirea de sprijin material pentru ca aceștia să rămână în școală, grupuri de suport pentru mame/tați singuri, consiliere psihologică și juridică pentru copiii și pentru părinții care traversează momente mai dificile de viață.

Download formular de înregistrare la „Școala de vară.

LOCAȚIE: COLEGIUL SILVIC “CASA VERDE“, LÂNGĂ PĂDUREA VERDE (VEZI HARTA+TRASEUL AUTOBUZULUI RATT, A46, DIN PIAȚA BADEA CÂRȚAN PÂNĂ LA MUZEUL SATULUI și M35 (de la Bastion, ce duce la Giarmata Vii, cu oprire în Al. Pădurea Verde, după linia de tren)

PROGRAM ZILNIC, DE LUNI PÂNĂ VINERI, ÎNTRE ORELE 09:00-18:00, ÎN LUNILE IULIE ȘI AUGUST

ACTIVITĂȚI INCLUSE: JOCURI ÎN AER LIBER, SUPRAVEGHERE CU PERSONAL CALIFICAT, ZUMBA PENTRU COPII, YOGA PENTRU COPII, REZOLVAREA TEMELOR PENTRU VACANȚĂ, DOUĂ MODULE DE FASTRAKIDS, MUZICĂ, PICTURĂ, ACTIVITĂȚI DE CREAȚIE ȘI MANUALE, SĂ MÂNCĂM SĂNĂTOS, TEATRU PENTRU COPII, DOUĂ GUSTĂRI ȘI MASA DE PRÂNZ ETC.

DESCHIDEREA FESTIVĂ: 1 IULIE 2014, ORA 09:00

LISTA DE PREȚURI ȘCOALA DE VARĂ “CASA ÎNSORITĂ“2014

1. PREȚURI PENTRU CEI CARE DORESC SĂ VINĂ CÂTE O ZI

PROGRAM PREȚ
9-13 (FĂRĂ MASA DE PRÂNZ) 30 LEI/ZI/COPIL
9-14 (CU MASA DE PRÂNZ) 40 LEI/ZI/COPIL
9-18 (CU DOUĂ GUSTĂRI ȘI MASA DE PRÂNZ) 55 LEI/COPIL

2. PREȚ PER SĂPTĂMÂNĂ: 275 LEI/COPIL

3. PREȚ PER LUNĂ

PROGRAM PREȚ
9-13 (FĂRĂ MASA DE PRÂNZ) 500 LEI/COPIL
9-14 (CU MASA DE PRÂNZ) 650 LEI/COPIL
9-18 (CU DOUĂ GUSTĂRI ȘI MASA DE PRÂNZ) 800 LEI/COPIL

NOTĂ:

1. TOATE PREȚURILE NOASTRE SUNT SUBVENȚIONATE.
2. DACĂ SE ÎNSCRIU FRAȚI, SE ACORDĂ O REDUCERE DE 20% PENTRU AL DOILEA COPIL.