Ziua îmbrățișărilor

august 28th, 2019   •   no comments   

O zi a îmbrățișărilor, a jocului plin de bucurie, a curajului de a încerca lucruri noi. Ne-am luat rămas bun de la copiii din programul de vară al organizației „Salvați copiii” Timiș de la Școala Leonida prin două petreceri cu Cerino, una pentru cei mai mici, iar a doua pentru cei mai măricei. Băieții și fetele de la „Casa însorită” au format echipa Cerino 3 și fremătau pe margine să le vină rândul, fie să-i ajute pe cei mici, fie să se joace și ei. Se vede dascălul de valoare din Corina, de la Cerino, care a știut să gradeze jocurile după abililtățile copiilor și să-i motiveze pe cei care ar fi ales, în mod obișnuit, să stea pe margine. Le-a explicat care este diferența dintre „nu știu”/”nu pot”/”nu vreau” și veți vedea câtă libertate înseamnă să-ți dai voie să ieși dintr-un rol pre-stabilit și să te implici.

Le mulțumim copiilor și echipei de profesioniști de la „Salvați copiii” că ne-au primit alături de ei în această vară. A fost o experiență extraordinară pentru noi. Felicitări tinerilor de la „Casa însorită” și părinților pentru acceptarea provocării acestui program de vacanță, cu voluntariat la 11, 12,13, 14 ani (și 15-16, cei doi voluntari mai mari din grupul nostru, Mara și Alex)! Diplomele fiecăruia sunt binemeritate!

Mulțumiri speciale Marei Lucheș și părinților ei pentru aportul în programul nostru. Mara, prin implicare, entuziasm, inițiativă, inteligență, respectarea angajamentelor, ne-a arătat ce înseamnă voluntariat și câtă bucurie îți poate aduce un lucru bine făcut.

Voluntara zilei de ieri: Ioana, care s-a jucat, n-a mai făcut fotografii, a râs și a zâmbit mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.